Velgreparatie, waarom nog materialen weggooien?

Weg met de wegwerpmaatschappij is ons motto! Het is belangrijk om de circulaire economie draaiend te blijven houden. Waarom nieuwe velgen bestellen als velgenreparatie een fabrieksresultaat oplevert? Het is door de hedendaagse technieken niet meer nodig om materialen op grote schaal weg te gooien. Repareren is onze passie en met liefde delen we ons verhaal.

Repareren is onze passie en met liefde delen we ons verhaal.


Anno 2018, de eerste velgen kwamen uit onze gloednieuwe CNC-freesmachine. Direct werd duidelijk dat wij niet zo veel handarbeid meer zouden verrichten als voorheen. Een beter resultaat met minder materiaalverlies is niet te behalen. Velgreparatie kreeg voor ons die dag een nieuwe dimensie.

Velgen

We focussen ons nóg meer op service sinds de komst van onze CNC-machine. Met een zeer ruim aanbod aan inzamelingspunten door heel Nederland zijn we al goed op weg.

Cnc frees
ONZE PARTNERS
Lever beschadigde velgen in bij de specialist in Nederland en België. Met ons ruime netwerk is de kans groot dat er een inleverpunt bij U in de buurt zit. Is dit niet het geval dan kunt U natuurlijk altijd even bellen naar 076-5974530.

Onze wagens staan niet stil, gegarandeerd heeft U spoedig Uw velg in fabrieksoriginele staat terug. Het proces is heel simpel. Ga naar de velgenherstelpagina, klik op een inleverpunt uit Uw buurt en geef op het formulier aan wat Uw wensen zijn. Wij houden van duidelijkheid. Bij ons komt U niet voor verassingen te staan en krijgt U vooraf een duidelijk inzicht in de prijzen. Benieuwd? Download hier onze brochure.
Bekijk onze 73 partners!
Erno SlootVelgenherstelWanneer u beschadigde velgen wilt laten repareren door middel van onze CNC dienst vult u dan het formulier in. Na het invullen krijgt u een bevestiging en zullen wij contact met u opnemen voor een ophaalafspraak.

Mocht u geen bevestiging ontvangen neemt u dan contact met ons op .

Erno Sloot Velgenherstel
De Ambachten 24
4881 XZ Zundert
velgenherstel@ernosloot.nl
076-5974530
« TERUG
Aanvraag reparatie
Please enable javascript to use this contact form.
Klant naam *Klant adres *Contact persoon *Telefoonnummer *E-mailadres *Kenteken / werkorder *Aantal velgenWat wilt u dat we doen met de velg(en)?CNC Draaien velgCNC BreedsetBlanke lak glansBlanke lak matAchtergrondkleur herstellenGespoten velgen herstellen en spuitenBand (de)monteren + balancerenRichten velgVelgen ontlakken per 4Velgen stralen per 4Tig lassen velgTPMS sensor vervangen incl. coderenWinterbanden opslag ophalenZomerbanden opslag ophalenWinterbanden opslag terugbrengenZomerbanden opslag terugbrengenOmkleuren naar andere kleur
Voorkeur datum ophalenVoorkeur datum ophalenExtra info
verstuur