Velgenherstel, wij draaien er niet omheen

Ons motto; weg met de wegwerpmaatschappij! Wij streven ernaar om de circulaire economie draaiend te blijven houden. Waarom zou je nieuwe velgen bestellen als velgenherstel een fabrieksresultaat oplevert? Sinds de investering in robotica en specialistisch personeel is dit tijdperk voor ons aangebroken. Het herstellen van velgen is onze drive en met liefde delen we onze passie.

Een nauwkeuriger resultaat met minder materiaalverlies is niet te behalen


Toen de eerste velgen in 2018 uit de CNC-freesmachine kwamen, werd ons direct duidelijk dat wij niet zo veel handarbeid meer gaan verrichten. Een nauwkeuriger resultaat met minder materiaalverlies is niet te behalen. Velgenherstel kreeg voor ons die dag een nieuwe dimensie.

Velgen

Zo goed als ieder velgtype kunnen wij herstellen. Met trots delen wij op de cases pagina een aantal interessante velgen die we in handen kregen. Benieuwd of jouw velgen hierbij zitten? Laat je gerust inspireren en klik hier. Ook bijna iedere vorm van schade kunnen wij behandelen. Soms is een velg dermate beschadigd dat we eerst lassen en richten. In andere gevallen kunnen we sneller beginnen met het herstellen van de kleur.

We focussen ons nóg meer op service sinds de komst van onze CNC-machine. Met een zeer ruim aanbod aan inzamelingspunten door heel Nederland zijn we al goed op weg.

Cnc frees
ONZE PARTNERS
Lever beschadigde velgen in bij de specialist in Nederland en België. Met ons ruime netwerk is de kans groot dat er een inleverpunt bij U in de buurt zit. Is dit niet het geval dan kunt U natuurlijk altijd even bellen naar 076-5974530.

Onze wagens staan niet stil, gegarandeerd heeft U spoedig Uw velg in fabrieksoriginele staat terug. Het proces is heel simpel. Ga naar de velgenherstelpagina, klik op een inleverpunt uit Uw buurt en geef op het formulier aan wat Uw wensen zijn. Wij houden van duidelijkheid. Bij ons komt U niet voor verassingen te staan en krijgt U vooraf een duidelijk inzicht in de prijzen. Benieuwd? Download hier onze brochure.
Bekijk onze 73 partners!
Erno SlootVelgenherstelWanneer u beschadigde velgen wilt laten repareren door middel van onze CNC dienst vult u dan het formulier in. Na het invullen krijgt u een bevestiging en zullen wij contact met u opnemen voor een ophaalafspraak.

Mocht u geen bevestiging ontvangen neemt u dan contact met ons op .

Erno Sloot Velgenherstel
De Ambachten 24
4881 XZ Zundert
velgenherstel@ernosloot.nl
076-5974530
« TERUG
Aanvraag reparatie
Please enable javascript to use this contact form.
Klant naam *Klant adres *Contact persoon *Telefoonnummer *E-mailadres *Kenteken / werkorder *Aantal velgenWat wilt u dat we doen met de velg(en)?CNC Draaien velgCNC BreedsetBlanke lak glansBlanke lak matAchtergrondkleur herstellenGespoten velgen herstellen en spuitenBand (de)monteren + balancerenRichten velgVelgen ontlakken per 4Velgen stralen per 4Tig lassen velgTPMS sensor vervangen incl. coderenWinterbanden opslag ophalenZomerbanden opslag ophalenWinterbanden opslag terugbrengenZomerbanden opslag terugbrengenOmkleuren naar andere kleur
Voorkeur datum ophalenVoorkeur datum ophalenExtra info
verstuur