Waarom wij gebruik maken van CNC-techniek?

Robotica neemt een steeds prominentere rol in de industrie. Ook bij Erno Sloot werken mens en machine samen als een hecht team. Een CNC-frees kan op een veel sneller tempo velgen herstellen. Sinds deze upgrade is ons serviceniveau aanzienlijk gestegen. Maar er zijn veel meer voordelen aan de samenwerking tussen mens en techniek.

Wat doet de freesmachine precies?
Iedere velg vraagt om een unieke behandeling en wordt na binnenkomst dan ook door een van onze specialisten onderzocht. Na een grondige reiniging in onze ovens en vaatwasser gaat het lichtmetaal de CNC-machine in. Er wordt vastgesteld hoe diep de schade is op het diepste punt is. Vervolgens haalt de freesmachine exact het deel op de locatie van de schade weg. Dit gaat vaak om tienden van een millimeter en is niet waarneembaar met het oog.

"Iedere velg vraagt om een unieke behandeling"


Het draaibeeld
Wanneer velgen met de hand worden gepolijst krijg je een spiegelglad oppervlak. Dit is niet altijd gunstig voor de hechting van de eind laklaag. De CNC-freesmachine kan een bepaalde grofheid in het draaibeeld maken waardoor ook de lak steviger aan de velg zal hechten. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van een originele staat garanderen.

Artikel cnc foto3

Kortom, velgen herstellen met behulp van een CNC-frees zorgt voor:
  • Kortere doorloop & snellere service.
  • Secuurder herstel; velg komt als nieuw terug.
  • Optimale kwaliteit; betere hechting laklaag.
ONZE PARTNERS
Lever beschadigde velgen in bij de specialist in Nederland en Belgiƫ. Met ons ruime netwerk is de kans groot dat er een inleverpunt bij U in de buurt zit. Is dit niet het geval dan kunt U natuurlijk altijd even bellen naar 076-5974530.

Onze wagens staan niet stil, gegarandeerd heeft U spoedig Uw velg in fabrieksoriginele staat terug. Het proces is heel simpel. Ga naar de velgenherstelpagina, klik op een inleverpunt uit Uw buurt en geef op het formulier aan wat Uw wensen zijn. Wij houden van duidelijkheid. Bij ons komt U niet voor verassingen te staan en krijgt U vooraf een duidelijk inzicht in de prijzen. Benieuwd? Download hier onze brochure.
Bekijk onze 73 partners!
Erno SlootVelgenherstelWanneer u beschadigde velgen wilt laten repareren door middel van onze CNC dienst vult u dan het formulier in. Na het invullen krijgt u een bevestiging en zullen wij contact met u opnemen voor een ophaalafspraak.

Mocht u geen bevestiging ontvangen neemt u dan contact met ons op .

Erno Sloot Velgenherstel
De Ambachten 24
4881 XZ Zundert
velgenherstel@ernosloot.nl
076-5974530
« TERUG
Aanvraag reparatie
Please enable javascript to use this contact form.
Klant naam *Klant adres *Contact persoon *Telefoonnummer *E-mailadres *Kenteken / werkorder *Aantal velgenWat wilt u dat we doen met de velg(en)?CNC Draaien velgCNC BreedsetBlanke lak glansBlanke lak matAchtergrondkleur herstellenGespoten velgen herstellen en spuitenBand (de)monteren + balancerenRichten velgVelgen ontlakken per 4Velgen stralen per 4Tig lassen velgTPMS sensor vervangen incl. coderenWinterbanden opslag ophalenZomerbanden opslag ophalenWinterbanden opslag terugbrengenZomerbanden opslag terugbrengenOmkleuren naar andere kleur
Voorkeur datum ophalenVoorkeur datum ophalenExtra info
verstuur