Duurzaamheid. Wat bedoelen wij daarmee?

Duurzaamheid, als je media volgt ontkom je niet meer aan het onderwerp. Het is een realiteit; “Onze planeet, we hebben er maar eentje van.” Fossiele brandstoffen en productiematerialen raken simpelweg een keer op. Links of rechtsom zullen we dus naar een duurzamer consumptie klimaat gaan. Hopelijk horen onze kleinkinderen later met enige verbazing over de wegwerpcultuur die er ooit was. Nu is de tijd dat we kunnen veranderen en gelukkig gebeurt dat ook steeds meer.

“Zo houden wij de circulaire economie draaiend”


Wij bij Erno Sloot Velgenherstel worden warm van alle duurzame initiatieven die ooit als zaadje zijn geplant en nu als bomen de grond uit komen. Ook wij dragen graag ons steentje bij. Wij herstellen materialen die anders weg zouden worden gegooid. Samen houden we de circulaire economie draaiend. Zo simpel kan duurzaamheid zijn.

De hoeveelheid energie die we besparen per velg is enorm. Denk alleen al aan het mijnen van lichte metalen, het transport naar de fabrieken, machines en het onderhoud van productielijn. Daarbij opgeteld de energie die er nodig is voor de afvalverwerking van de oude velg maakt dat er onder aan de streep een aanzienlijke hoeveelheid energie staat. Een onnodige hoeveelheid in onze ogen, want wij garanderen dat het verschil tussen een nieuwe en een door ons herstelde velg onzichtbaar is.

"De hoeveelheid energie die we besparen per velg is enorm"


Vaak is de velg nog van uitstekend materiaal. Door simpelweg een tiende millimeter van het materiaal af te schrapen met onze computergestuurde CNC-frees verwijderen we als het ware een minuscuul stukje velg. We halen als het ware een gloednieuwe velg onder de beschadigde velg vandaan. Meer over deze techniek is te vinden op onze website. Sinds vorig jaar zijn we aangesloten bij het label “Erkend duurzaam” en daar zijn we trots op. Ook zijn we lid van stichting BOVAG. Hoe meer we met z’n alle herstellen, hoe minder energie er verloren zal gaan.
ONZE PARTNERS
Lever beschadigde velgen in bij de specialist in Nederland en België. Met ons ruime netwerk is de kans groot dat er een inleverpunt bij U in de buurt zit. Is dit niet het geval dan kunt U natuurlijk altijd even bellen naar 076-5974530.

Onze wagens staan niet stil, gegarandeerd heeft U spoedig Uw velg in fabrieksoriginele staat terug. Het proces is heel simpel. Ga naar de velgenherstelpagina, klik op een inleverpunt uit Uw buurt en geef op het formulier aan wat Uw wensen zijn. Wij houden van duidelijkheid. Bij ons komt U niet voor verassingen te staan en krijgt U vooraf een duidelijk inzicht in de prijzen. Benieuwd? Download hier onze brochure.
Bekijk onze 73 partners!
Erno SlootVelgenherstelWanneer u beschadigde velgen wilt laten repareren door middel van onze CNC dienst vult u dan het formulier in. Na het invullen krijgt u een bevestiging en zullen wij contact met u opnemen voor een ophaalafspraak.

Mocht u geen bevestiging ontvangen neemt u dan contact met ons op .

Erno Sloot Velgenherstel
De Ambachten 24
4881 XZ Zundert
velgenherstel@ernosloot.nl
076-5974530
« TERUG
Aanvraag reparatie
Please enable javascript to use this contact form.
Klant naam *Klant adres *Contact persoon *Telefoonnummer *E-mailadres *Kenteken / werkorder *Aantal velgenWat wilt u dat we doen met de velg(en)?CNC Draaien velgCNC BreedsetBlanke lak glansBlanke lak matAchtergrondkleur herstellenGespoten velgen herstellen en spuitenBand (de)monteren + balancerenRichten velgVelgen ontlakken per 4Velgen stralen per 4Tig lassen velgTPMS sensor vervangen incl. coderenWinterbanden opslag ophalenZomerbanden opslag ophalenWinterbanden opslag terugbrengenZomerbanden opslag terugbrengenOmkleuren naar andere kleur
Voorkeur datum ophalenVoorkeur datum ophalenExtra info
verstuur